DBL Nederländerna | 2024 Basket TabellerMatcher speladeVunnaFörlorade%Poäng förPoäng motPoängSenaste Form

DBL Nederländerna

DBL Netherlands står för Dutch Basketball League. Det är en professionell basketliga i Nederländerna. Ligan hette tidigare Eredivisie, men ersattes av den belgisk-holländska BNXT League 2021. Förutom DBL har ligan även ett par mindre divisioner och en juniordivision. Den här artikeln fokuserar på det aktuella läget för den holländska basketligan. För mer information om DBL, se listan nedan.

DBL är en professionell basketliga i Nederländerna. Den aktuella säsongen är säsongen 2021/2022. Elva lag tävlar i ligan, inklusive Yoast Utd, Donar Groningen, BAL Weert, Zwolle och OVV. DBL resultat, matcher och statistik finns på ligans officiella hemsida. Tabellen nedan listar de senaste matchresultaten och matcherna för ligan. För varje lag kommer statistiken att visa dig deras matchsekvenser och resultat. Till exempel har Den Bosch vunnit åtta hemmamatcher, Den Helder har förlorat sju och Leiden har vunnit alla åtta bortamatcher.

Det finns några sätt att spåra DBL. Du kan till exempel kolla in liveresultaten och få aviseringar om varje match i realtid. Om du har ett favoritlag kan du även spåra resultaten från alla tidigare matcher. Du kan också se vad DBL har uppnått under den senaste månaden. Dessutom kan du följa DBL på sociala medier genom att följa deras officiella konton på Facebook, Twitter och YouTube.